Mediji

FRUCTAL UVAJA EMBALAŽO RASTLINSKEGA IZVORA

Ajdovščina, 23. julij 2020 – Fructal prvi v Sloveniji napoveduje uvedbo embalaže rastlinskega izvora, s katero dodatno zmanjšuje obremenitve okolja. – Gre za embalažo, ki je proizvedena z uporabo plastike pridobljene iz sladkornega trsa, ki je reciklabilen in naraven material. – Svoje izdelke pričenjajo vanjo polniti v avgustu, na trgu pa bodo jeseni. – Najprej v embalaži rastlinskega izvora na trg prihajajo prenovljeni, organski izdelki Fructala. – Postopoma pa bodo v embalaži rastlinskega izvora vsi Fructalovi izdelki v Tetra Prisma® Aseptic 1000 Square in Tetra Brik® Aseptic Edge 200 ml pakiranjih. – V drugem letu že načrtujejo uvedbo slamic iz materiala rastlinskega izvora.

Več

FRUCTAL PREJEL TRI ŠAMPIONE KAKOVOSTI IN DVAINDVAJSET MEDALJ NA SEJMU AGRA 2020

Ajdovščina – 3.7.2020 – Na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 22 medalj in kar tri posebna priznanja – šampione kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k visoki kakovosti in in v skladu z najvišjimi standardi.

Več

FRUCTAL DONIRAL ETILNI ALKOHOL ZA PRIPRAVO RAZKUŽIL

Fructal podaril 20.000 litrov etilnega alkohola Republiki Sloveniji za pripravo razkužilnih sredstev.

Več

VSAK DAN RASTEMO ODGOVORNO: TRAJNOSTNE AKTIVNOSTI FRUCTALA

V Fructalu so, ob 75. letnici poslovanja, v teh dneh začeli z novo korporativno kampanjo, ki poudarja njihovo trajnostno naravnost. Kot pravijo, lahko staro in pozabljeno z malo spretnosti in truda zraste v nekaj novega in navdihujočega. To velja tudi za embalažo, ki jo za svoje izdelke uporablja Fructal. Napovedali so tudi prehod na embalažo rastlinskega izvora.

Več

Premium tonik Dialogue predstavila Danijela Martinović in Tomaž Kavčič

Na Dvorcu Zemono je v četrtek 14.11.2019 potekala premierna predstavitev premium tonika Dialogue za slovenski in hrvaški trg. Tonik je plod sodelovanja Danijele Martinović, Tomaža Kavčiča in Fructala ter predstavlja logično nadaljevanje zgodbe, ki je bila zastavljena pri lansiranju gina Monologue. V tonik in njegovo bistvo smo ujeli ritem in zgodbe naše regije, ki se razprostira med Alpami in Mediteranom, ljudi in načina življenja v regiji.

Več