Mediji

JAVNI RAZPIS

7. JAVNI RAZPIS ZA PODUKREP 4.2 Podpora za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2021

Več

PRIVOŠČI SI DVOJNO DOZO OSVEŽITVE Z NOVIMA OKUSOMA DVOJNI C Z VITAMINOM C

Legendarna pijača DVOJNI C se vrača! Gre za prvo blagovno znamko Fructala, ki so jo pile številne generacije in še danes navdušuje staro in mlado.

Več

NOVA FRUCTALOVA ZIMSKA OKUSA ZA PRIHAJAJOČE PRAZNIČNE DNI

Za najčarobnešji čas v letu v Fructalu pripravili omejeno serijo dveh novih, edinstvenih okusov: Fructal Classic Kutina in Fructal Classic Rdeči ribez.

Več

FRUCTAL KREPI PODPORO LOKALNI PRIDELAVI SADJA

Ajdovščina, 4. november 2021 – Fructal nadaljuje s svojo usmeritvijo k proizvodom narejenih iz slovenskih surovin in na trg uvaja nov izdelek: Fructal Superior slovenska hruška viljamovka. – Fructal je s 5.000 tonami odkupljenega, doma pridelanega sadja največji odkupovalec sadja pri nas.

Več

FRUCTAL DONIRAL SREDSTVA ZA NAKUP ELEKTRIČNEGA KOLESA PRVI SLOVENSKI SKUPINI GORSKIH REŠEVALCEV NA KOLESU

Ajdovščina, 7.6.2021 – Fructal s svojo blagovno znamko Frutabela nadaljuje dolgoletno podporo slovenskega kolesarstva, zopet na inovativen in nov način. Tokrat so se določili podpreti Gorsko reševalno službo z donacijo gorskega kolesa na električen pogon. Uporaba gorskih koles na električni pogon ponuja nove zmožnosti reševalne službe – predvsem njeno hitrejšo odzivnost.

Več