Mediji

FRUCTAL DONIRAL SREDSTVA ZA NAKUP ELEKTRIČNEGA KOLESA PRVI SLOVENSKI SKUPINI GORSKIH REŠEVALCEV NA KOLESU

Ajdovščina, 7.6.2021 – Fructal s svojo blagovno znamko Frutabela nadaljuje dolgoletno podporo slovenskega kolesarstva, zopet na inovativen in nov način. Tokrat so se določili podpreti Gorsko reševalno službo z donacijo gorskega kolesa na električen pogon. Uporaba gorskih koles na električni pogon ponuja nove zmožnosti reševalne službe – predvsem njeno hitrejšo odzivnost.

Več

TRUSTED BRAND 2021

Fructal že 15. leto zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v kategoriji sokov

Več

FRUCTAL IN RADENSKA NAPOVEDALA SODELOVANJE V HORECA KANALU

Zemono, 10. maj 2021 – V petek je na Dvorcu Zemono potekal podpis pogodbe o sodelovanju med podjetjema Fructal in Radenska v HoReCA kanalu. S tem Radenska prevzema pospeševanje prodaje Fructalovih izdelkov v tem prodajnem kanalu za področje Slovenije.

Več

FRUCTAL ŠIRI PODPORO LOKALNI PRIDELAVI SADJA

Ajdovščina, 24. marec 2021 – Fructal nadaljuje s svojo usmeritvijo na proizvode narejene iz slovenskih surovin in na trg uvaja nov izdelek: Fructal Superior slovensko sadje.

Več

FRUCTAL PRVI V SLOVENIJI PREDSTAVLJA IZDELKE V EMBALAŽI RASTLINSKEGA IZVORA

Ajdovščina, 22. oktober 2020 – Fructal prvi v Sloveniji uvaja izdelke v embalaži rastlinskega izvora. – Gre za embalažo, ki je proizvedena z uporabo plastike pridobljene iz sladkornega trsa, ki je reciklabilen in naraven material. – Tudi pokrovčki so iz polimerov rastlinskega izvora. – V teh dneh prihajajo na trg v embalaži rastlinskega izvora prenovljeni, organski izdelki Fructala. – Postopoma bodo v embalaži rastlinskega izvora vsi Fructalovi izdelki v Tetrapack® pakiranjih Tetra Prisma® Aseptic 1000 Square in Tetra Brik® Aseptic Edge 200 ml. – S prehodom na embalažo rastlinskega izvora Fructal uresničuje svoje poslanstvo, ki narekuje odgovorno poslovanje do okolja in družbe.

Več