Mediji

NAGRAJENCI FRUCTALOVE NAGRADNE IGRE "AKTIVNA SPROSTITEV S FRUCTALOM"

Nagradna igra Aktivna sprostitev s Fructalom, ki je potekala od 10.10. do 30.11.2018 v vseh prodajalnah in franšizah Tuš po Sloveniji, je zaključena. V skladu s pravili so bili 7.12.2018 izžrebani spodaj navedeni nagrajenci. Nagrajencem čestitamo in želimo, da bi pridobljene nagrade čimbolj koristno uporabili.

Več

FRUCTALOVA NAGRADNA IGRA "AKTIVNA SPROSTITEV S FRUCTALOM"

Polepšajte si vsakdan z aktivno sprostitvijo, ki Vam bo pomagala tudi do boljšega počutja! Kupite Fructalove proizvode v vrednosti najmanj 10 € ali odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za bogate nagrade! Z malo sreče dobite ovratno ruto priznane blagovne znamke Buff ali pa bon Hervis za 50 € ali celo za 200 €.

Več

FRUCTAL PREJEL DVA ŠAMPIONA KAKOVOSTI IN DVAJSET MEDALJ NA SEJMU AGRA 2018

Ajdovščina – 30.8.2018 – Na mednarodnem ocenjevanju kakovosti izdelkov so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 20 medalj in dve posebni priznanji – šampiona kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k pripravi izdelkov iz najkakovostnejših surovin in v skladu z najvišjimi standardi.

Več

ODKUP VIPAVSKIH BRESKEV ŽE TRETJE LETO ZAPORED PO VIŠJI ODKUPNI CENI

Ajdovščina, 22.6.2018 - Fructal in Kmetijska zadruga Vipava sta se dogovorili, da bo osnova cena za odkup breskev enaka lanski in bo znašala 22 centov. – Odkupna cena za breskve, ki bodo sestavina izdelkov Vipavska breskev, pa 28 centov. – Fructal bo odkupil vse ponujene količine breskev. – Kmetijska zadruga ocenjuje, da bo skupna letina breskev znašala 800 ton. – Odkup breskev za predelavo se bo predvidoma začel v tretjem tednu julija.

Več

NAGRAJENCI FRUCTALOVE NAGRADNE IGRE '' AKTIVNO V NARAVO '' V TUŠU

Nagradna igra, ki je potekala v vseh Tuševih prodajalnah in njihovih franšizah po Sloveniji od 1.4.2018 do 31.5.2018, je zaključena. Na podlagi nakupov izbranih Fructalovih izdelkov v vrednosti nad 10 € in ob predložitvi Tuš klub kartice, so soorganizatorji nagradne igre Engrotuš d.o.o. izžrebali nagrajence, ki prejmejo privlačne nagrade. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo čim več zabavnih in brezskrbnih izletov v naravo.

Več