Mediji

FRUCTAL PREJEL DVA ŠAMPIONA KAKOVOSTI IN DVAJSET MEDALJ NA SEJMU AGRA 2018

Ajdovščina – 30.8.2018 – Na mednarodnem ocenjevanju kakovosti izdelkov so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 20 medalj in dve posebni priznanji – šampiona kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k pripravi izdelkov iz najkakovostnejših surovin in v skladu z najvišjimi standardi.

Več

ODKUP VIPAVSKIH BRESKEV ŽE TRETJE LETO ZAPORED PO VIŠJI ODKUPNI CENI

Ajdovščina, 22.6.2018 - Fructal in Kmetijska zadruga Vipava sta se dogovorili, da bo osnova cena za odkup breskev enaka lanski in bo znašala 22 centov. – Odkupna cena za breskve, ki bodo sestavina izdelkov Vipavska breskev, pa 28 centov. – Fructal bo odkupil vse ponujene količine breskev. – Kmetijska zadruga ocenjuje, da bo skupna letina breskev znašala 800 ton. – Odkup breskev za predelavo se bo predvidoma začel v tretjem tednu julija.

Več

NAGRAJENCI FRUCTALOVE NAGRADNE IGRE '' AKTIVNO V NARAVO '' V TUŠU

Nagradna igra, ki je potekala v vseh Tuševih prodajalnah in njihovih franšizah po Sloveniji od 1.4.2018 do 31.5.2018, je zaključena. Na podlagi nakupov izbranih Fructalovih izdelkov v vrednosti nad 10 € in ob predložitvi Tuš klub kartice, so soorganizatorji nagradne igre Engrotuš d.o.o. izžrebali nagrajence, ki prejmejo privlačne nagrade. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo čim več zabavnih in brezskrbnih izletov v naravo.

Več

FRUCTALOVA NAGRADNA IGRA »AKTIVNO V NARAVO« V TUŠU

Izkoristite prosti čas za izlete v naravo! Kupite Fructalove proizvode v vrednosti najmanj 10 € in se potegujte za vrhunske pripomočke za pohodništvo, primerne tudi za odprave in daljša potovanja! Z malo sreče bo lahko ena od nagrad: nahrbtnik Lowe Alpine, pohodna palica Outdoor Expert ali čutara SIGG Vaša!

Več

NAGRAJENCI FRUCTALOVE NAGRADNE IGRE ''AKTIVNA JESEN ''

Nagradna igra, ki je potekala v vseh Tuševih prodajalnah in njihovih franšizah po Sloveniji od 1.9.2017 do 20.10.2017, je zaključena. Na podlagi nakupov izbranih Fructalovih izdelkov v vrednosti nad 10 € in ob predložitvi Tuš klub kartice, so soorganizatorji nagradne igre Engrotuš d.o.o. izžrebali nagrajence, ki prejmejo privlačne nagrade. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo, da čim bolj aktivno preživijo preostanek jeseni.

Več