Mediji

FRUCTALOVA NAGRADNA IGRA »AKTIVNO V NARAVO« V TUŠU

Izkoristite prosti čas za izlete v naravo! Kupite Fructalove proizvode v vrednosti najmanj 10 € in se potegujte za vrhunske pripomočke za pohodništvo, primerne tudi za odprave in daljša potovanja! Z malo sreče bo lahko ena od nagrad: nahrbtnik Lowe Alpine, pohodna palica Outdoor Expert ali čutara SIGG Vaša!

Več

FRUCTALOVA NAGRADNA IGRA AKTIVNA JESEN V TUŠU

BODITE AKTIVNI TO JESEN! OD 1.9.2017 DO 20.10.2017 KUPITE V PRODAJALNAH TUŠ FRUCTALOVE PROIZVODE V VREDNOSTI NAJMANJ 10 € IN SE POTEGUJTE ZA PRIVLAČNE NAGRADE! ČE VAM BO ŽREB NAKLONJEN, BO ENA OD NAGRAD - NOGOMETNA ŽOGA FERRARI, SKIRO FERRARI ALI ELEKTRIČNO KOLO APOLLO SLIM VAŠE!

Več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »FRUCTALOVA AKTIVNA JESEN«

Več

Odkup Vipavskih breskev tudi letos po višji osnovni ceni

Ljubljana, 3.7.2017 – Fructal letos ohranja lanskoletno višjo osnovno odkupno ceno breskev. Osnovna odkupna cena za kilogram breskev tako znaša 22 centov in je za 40% višja od tržne cene kilograma breskev v sosednjih državah. Fructal se je za višjo osnovno odkupno ceno odločil, da spodbudi lokalno pridelavo breskev in pripomore k obnovi obstoječih nasadov. Odkupna cena breskev, ki bodo uporabljene kot sestavina v izdelkih pod blagovno znamko Vipavska breskev, pa bo še višja in bo znašala 28 centov na kilogram. Fructal bo odkupil celotno ponujeno količino vipavskih breskev.

Več

FRUCTAL PREJEL VSE ŠAMPIONE KAKOVOSTI NA SEJMU AGRA 2017

Več